У «Русані» — демонтаж

1795 0

Ми у соцмережах:

У «Русані» — демонтаж

Зовні біля старого двоповерхового будинку на розі вулиць Драгоманова та 16 Липня у Рівному жодних змін не помітно. Насправді ж всередині працює бригада будівельників. Це виявила комісія депутатів міськради, які приїхали, щоб оглянути стан будівлі, що є комунальною власністю і перебуває в оренді ТОВ «Русана Плюс».

Назарій Поліщук, голова комісії з питань міського господарства:

— Всередині приміщення у жахливому стані: стеля валиться, підлога прогнила, стіни покриті грибком. Словом, усе перебуває у плачевному стані. Коли ми прийшли, то будівельна бригада займалася демонтажем знищених часом частин приміщення. Хоч це приміщення уже орендують багато років, але невід’ємні поліпшення почали проводити лише зараз. Вважаю, що це пов’язано із тим, що наступного року в них завершується договір оренди. Договір можуть не продовжити, якщо виявиться, що орендарі приміщення є неефективними господарями.

Роман Стасюк, міський депутат:

— На мою думку, міські чиновники уже давно мали б розірвати договір з таким орендарем та погодити з громадськістю, що рівняни хочуть бачити на тому місці. Однак міський голова Володимир Хомко видав цій фірмі дозвіл на проведення невід’ємних поліпшень. Якщо вона зробить ремонт, то матиме першочергове право викупити споруду. Очевидно, що будинок спеціально доводять до поганого стану, щоб в майбутньому його чимдешевше викупити.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також