У Сарнах - дев`ята смерть від коронавірусу

2243 0

Ми у соцмережах:

У Сарнах - дев`ята смерть від коронавірусу

Там померла 81-річна хвора жінка з села Чудель. Це вже дев'ятий випадок на Сарненщині, повідомив сьогодні головлікар Василь Іванюк.

Він розповів у Фейсбуці , як сьогодні минув день в Сарненській райлікарні:

- Як завжди доба продуктивна, щоб сказати, що ситуація іде на покращення, то ще надзвичайно рано про це говорити, хоча дуже цього хочеться. Практично щоденно хтось поступає в стаціонари та плюсує по ПЛРу. В реанімації троє хворих з важкими пневмоніями, киснезалежні. Одна пацієнтка померла, це жителька с. Чудель 1939 р.н. Це вже дев'ятий випадок. В інфекційному відділенні десять хворих, трьох сьогодні виписали з стаціонару, бо вони одужали. Одна пацієнтка переведена з обсерваційного відділення в інфекцію, бо аналіз ПЛР підтвердив її недугу. Є пацієнти,  які очікують на результати ПЛР, тому на сьогодні вони лікуються в обсерваційному відділенні. Ось така у нас статистика.

Можу з радістю повідомити,  що мої колеги з реанімації всі мінусові по ПЛРу. По інфекції, одна санітарочка заплюсувала, вона на самоізоляції ( була контактна з вогнища хворих с. Орлівки, де плюсовали чоловік, дружина, сестра). Решта моїх колег з інфекції здорові і це приємно. Сьогодні також працівники,  які працюють у вогнищі,  отримали довгоочікуванні кошти 300%. І це також радує. До речі , даю відповідь "експертам медицини' та "диванникам", що жодної копійки моїм заступникам та головні медсестрі не було нараховано, і це було спільне рішення моїх колег, хоча в переліку працівників, які мають право на такі виплати,  вони мали на це повне право. Знаючи наших"експертів" , ми передбачили такий результат. Повірте,  їх робота не менше заслуговує на відзнаку. Я пишаюся таким вчинком своїх колег. Хотілося б подякувати нашим благодійникам, які нам допомагають. Щира подяка ТзОВ"Радивилів молоко" (харчі); Юрія фарм (рамка для аерозольної дезинфекції та антибіотики). Фонд Петра Порошенка (сто захисних костюмів та десять окулярів).Також щира подяка і Вам друзі за підтримку і розуміння. Особлива вдячність своїм колегам, які гідно працюють на передовій. Рубрика Наші: лабораторні працівники, ренген працівники, водії, дезінфектори, та усі хто продовжує вірно та професійно виконувати своє виробниче завдання. Шана Вам, мої дорогі колеги. Карантинні заходи тривають, тому закликаю усіх їх дотримуватися. Тільки у такий спосіб ми швидко здолаємо цю недугу. Тримаймося друзі. З нами Бог .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також