У Сарнах готуються до сезону дощів

875 0

Ми у соцмережах:

У Сарнах готуються до сезону дощів

Забезпечити готовність покрівель будинків міста Сарни до сезону дощів є основним заданням комунальників упродовж останніх двох місяців.

Чи залагодили проблемні місця на покрівлях житлового фонду, - одне з головних питань сьогодні, яке дуже турбує мешканців багатоповерхових будинків.

- Уся діяльність фахівців КП «Житлосервіс» впродовж останніх тижнів була направлена на покращення стану дахів і фасадів будинків, - повідомляє Сарненська міська рада.- Комунальники провели покрівельні роботи, як за зверненнями мешканців, так і на планових об'єктах. Зокрема, відремонтували покрівлі будинків по вулицях Широкій, 41, 60 та Князя Володимира (Фідарова), 55. Житлосервісці оновили фасади та під’їзди частини багатоквартирних житлових будівель міста.

А ще комунальники систематично ремонтують та очищають водостічні системи. Відтак, такі роботи провели у будинках по вулицях Польській (Пушкіна), Соборній та Набережній.

Фахівці комунальних справ працюють щоденно, системно й злагоджено задля забезпечення належного благоустрою житлового фонду та прилеглих територій.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також