У Сарнах модернізують райлікарню

1169 0

Ми у соцмережах:

У Сарнах модернізують райлікарню

Сарненська районна лікарня – один із семи закладів охорони здоров’я, в яких реконструюють приймальне відділення в межах президентської програми «Велике будівництво». Будівельні роботи на об’єкті розпочалися минулого тижня.

- Зараз проводиться демонтаж та підготовчі роботи, аби розпочати повноцінну реконструкцію приміщення та оновлення, розповідає в.о. директора департаменту з питань будівництва та архітектури Андрій Ярусевич. – Усі приймальні відділення опорних медзакладів Рівненщини модернізують за однаковим дизайном. Також воно матиме стандартне оснащення медичним обладнанням.

Площа приймального відділення становить 844 квадратних метри. Загальна вартість будівельних робіт складає 20 мільйонів гривень, з яких майже 19 мільйонів – це державне фінансування. За ці кошти приймальне відділення повністю відновлять зсередини, підготують до встановлення обладнання та відремонтують спеціальні під’їзди для «швидкої». Також для відділення придбають комп’ютерний томограф, відео-ендоскоп, реанімаційне та інше необхідне медобладнання.

- В оновленому приймальному відділенні буде рецепція, консультативно-оглядові приміщення, діагностичний блок, місця для очікування пацієнтів та супроводжуючих, вбиральні тощо. Також будуть чоловічі, жіночі та дитячі ліжка для пацієнтів, - зазначає головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк.

За декілька днів роботи розпочнуться у Рівненській обласній лікарні, де також реконструюють приймальні відділення. Ще по 5-ти об’єктах відбуваються тендерні процедури - це міські лікарні у Рівному та Дубно, Березнівська, Володимирецька та Рокитнівська ЦРЛ.

Реконструкцію усіх приймальних відділень в межах «Великого будівництва» завершать до кінця року.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також