У Сарнах поліцейські нагородили Кривка та Сороку , які допомогли затримати злодія (ВІДЕО)

792 0

Ми у соцмережах:

У Сарнах поліцейські нагородили Кривка та Сороку , які допомогли затримати злодія (ВІДЕО)

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей правоохоронці Сарненського райвідділу поліції влаштували для маленьких містян екскурсію у підрозділ поліції. Проте для двох школярів підготували ще й сюрприз.

Познайомитися із роботою поліції мали змогу учні початкових класів Сарненського ліцею №2, а також внутрішньопереміщені діти. Усім гостям показали кабінети, у яких працюють поліцейські й службові автомобілі, а для гарного настрою запросили аніматорів.

Крім того, двоє хлопчаків отримали відзнаки. Нагадаємо, діти стали очевидцями того, як у парку 62-річний сарненчанин викрав у 41-річного чоловіка з кишені куртки два мобільних телефони. Одразу ж забили на сполох та допомогли затримати зловмисника неподалік місця скоєного злочину.

Тож, за активну участь у розкритті тяжкого злочину, сприяння у затриманні зловмисника двоє жителів Сарн — 14-річний Олександр Кривко та 13-річний Владислав Сорока отримали від начальника райвідділу Віталія Твердохліба подяки та подарунки.

- Щиро вдячні за допомогу та сміливість. Пишаємось таким гідним підростаючим поколінням, - кажуть працівники Сарненського районного відділу поліції .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також