У Сарнах помер відомий чиновник

1846 0

Ми у соцмережах:

Василь Стельмах

На 64 році життя помер керівник апарату Сарненської районної державної адміністрації Василь Стельмах.

В органах виконавчої влади та місцевого самоврядування Сарненського району Василь Стельмах почав працювати з 1982 року. З травня 2011 року – на посаді керівника апарату Сарненської районної державної адміністрації. Брав активну участь в розбудові Державного управління району, відпрацював близько 40 років на посадах державної служби та місцевого самоврядування.  

Мав великий досвід роботи в органах державної влади, був хорошим керівником з високорозвиненим почуттям обов’язку, завжди ініціативний, працелюбний, справедливий, уважний до людей. З повагою ставився до колег та оточуючих, був активним учасником громадського життя. За досягнуті успіхи у роботі у 2018 році нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

Колектив Сарненської райдержадміністрації висловлює щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті турботливого, гарного чоловіка, люблячого батька та дідуся.

- До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть…

Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Василя Мусійовича назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій. Вічна пам’ять! - кажуть колеги.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також