У Сарнах - скандал із затриманням військового

3118 0

Ми у соцмережах:

Фото - телеграм-канал Рівне Головне

Поліцейські розказали, що трапилося.

Як пояснили у прес-службі патрульної поліції Рівненщини, подія сталася сьогодні, близько 12-ї години, на вулиці Європейській. Патрульні отримали повідомлення про тілесні ушкодження.

- За вказаною адресою поліцейських зустріла заявниця з малолітніми дітьми. Жінка повідомила, що невідомий її вдарив та вказала на чоловіка у військовій формі. Спілкуючись з поліцейським, громадянин лаявся, агресивно поводився і відмовлявся надавати документи.
 
Інспектори повідомили, що для того, аби встановити його особу, його доставлять до відділку. Запропонували пройти до службового авто. Однак чоловік, який мав ознаки алкогольного сп’яніння і далі не реагував на законні вимоги поліцейських та продовжував лаятися, - кажуть правоохоронці.
 
Патрульні попередили, що застосують фізичну силу та кайданки і після цього почали затримувати чоловіка. Під час затримання він схопився за рукоятку пістолета та зірвав його з поясної системи поліцейського і пошкодив бронежилет патрульного. 
 
Затриманого оглянули медики, від госпіталізації він відмовився. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та військову службу правопорядку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також