У Сарненському та у Рівненському районах в ДТП потрапили мотоциклісти

924 0

Ми у соцмережах:

У Сарненському та у Рівненському районах в ДТП потрапили мотоциклісти

Обставини автопригод встановлюють слідчі територіальних підрозділів у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Під час патрулювання близько 00:30 вчора, 13 серпня, інспектори відділення поліції №2 (м. Костопіль) неподалік села Іваничі побачили, що на проїзній частині лежить хлопець. Зупинилися та одразу підбігли до нього: той був у свідомості. Пояснив, що не впорався із керуванням та впав із мотоцикла. Двоколісний правоохоронці побачили неподалік у кущах.

Хлопцеві, який виявився неповнолітнім, негайно надали першу допомогу — обробили рану на голові та вкрили термоковдрою. Водночас викликали швидку та повідомили батьків. Усі обставини ДТП встановлюють слідчі.

А о 17:20 вчора надійшло повідомлення і про автопригоду з мотоциклістом у селищі Клесів.  21-річний водій мотоцикла «MUSSTANG» не впорався з керуванням та в’їхав у відбійник. Унаслідок ДТП травмувалися і він, і неповнолітня пасажирка двоколісного. Їх із різними травмами доставили в лікарню і госпіталізували.

Поліцейські наголошують: будьте уважними та обережними за кермом, дотримуйтесь швидкісного режиму, користуйтесь мотошоломами та ременями безпеки. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також