У секонд-хенди вже шикують

8233 0

Ми у соцмережах:

У секонд-хенди вже шикують

Погрозу закрити магазини вживаного одягу міського голови Рівного Володимира Хомка, якщо не дотримуватимуться санітарних вимог, адміністрація цих магазинів, схоже, сприйняла серйозно. У день завозу біля входу вишиковується черга з дотриманням усіх норм.

 За порядком слідкують охоронці. Біля магазинів нанесли розмітку, щоб кожен покупець стояв на відстані 1 – 1,5 метра. Заходять без товкотнечі, як раніше, спокійно і по одному.

Залежно від величини магазину, пускають перших 15 – 35 людей. Інші чекають на вулиці своєї черги.  Один виходить – інший заходить.

Чергу в день завозу у магазин займають подекуди звечора попереднього дня, а то й за два дні. Проте у день завозу товару не так багато, як було раніше. Деякі магазини зменшили торгову площу. Вішають приблизно утричі менше одягу, ніж зазвичай.

Якщо у магазинах мережі «Планета секонд-хенд», «Єврошоп» завоз раз на тиждень, то в «Євро секонд-хенді» - раз на два тижні.

Оновили товар на сезон весна-літо в магазинах, де одяг продається не на кілограми, а по ціні – «4 сезони» та «Каламбур», а також дрібніших.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також