У секретаря міськради відібрали документи та печатку

2367 0

Ми у соцмережах:

У секретаря міськради відібрали документи та печатку

12 лютого у секретаря Вараської міської ради Ірини Шумри слідчі вилучили документи та печатку, що має ознаки підробки. Зробили це згідно з ухвалою міськсуду.

На сайті Вараської міської ради з'явилось повідомлення про те, що тимчасовий доступ до речей надано у рамках розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 358 Кримінального Кодексу України («підроблення посвідчення або іншого документа, який видається чи посвічується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, приватним нотаріусом, аудитором чи іншою особою, яка має право видавати чи посвідчувати такі документи, і який надає права або звільняє від обов'язків, з метою використання його як підроблювачем, так і іншою особою, або збут такого документа, а також виготовлення підроблених печаток, штампів чи бланків підприємств, установ чи організацій незалежно від форми власності, а так само інших офіційних печаток, штампів чи бланків з тією самою метою або їх збут»).

«29 грудня 2017 р. приблизно об 11-25 год. невідомі особи під час реєстрації рішення Вараської міської ради Рівненської області № 981  «Щодо дострокового припинення повноважень Вараського міського голови ОСОБА_3» (від редакції -Сергія Анощенка)  використали печатку Вараської міської ради Рівненської області, що має ознаки підробки. Слідчий клопоче про надання тимчасового доступу до речей, що знаходяться у володінні секретаря Вараської міської ради Рівненської області ОСОБА_1 (Ірини Шумри), а саме гербової печатки Вараської міської ради Рівненської області, виготовленої як дублікат оригінальної печатки. Клопотання обґрунтовується тим, що в інтересах кримінального провадження існує потреба оглянути та вилучити цю річ, яка може бути використана як доказ під час встановлення обставин, що мають значення у кримінальному провадженні», - йдеться в ухвалі слідчого судді.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також