У селі біля Рівного підробляли алкоголь та цигарки

4910 0

Ми у соцмережах:

У селі біля Рівного підробляли алкоголь та цигарки

Управління захисту економіки в Рівненській області повідомило, що завадило потраплянню на споживчий ринок Рівненщини 2600 літрів фальсифікованого алкоголю та контрафактних цигарок, які «виробляли» у Рівненському районі.

«Організували діяльність підпільного алкогольного цеху двоє мешканців Рівненської області. Спирт для виготовлення алкогольної продукції транспортували з сусідньої області та розливали у пластикову тару, об’ємом 0,5 та 5 літрів. Реалізовували продукцію в межах Рівненської області», - йдеться у повідомленні управлінні.

Під час обшуків було вилучено з обігу алкогольну продукцію сумнівної якості, пластикову тару та «контрафактні» цигарки торгових марок «Jin Ling» та «Compliment».

За попередніми даними, вартість вилученого становить понад 250 тисяч гривень. Його відправлять на експертизу .

Обшук було проведено у рамках кримінального провадження за ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів, державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також