У село біля Рівного направлять гроші з програми Зеленського, бо гарна народжуваність

1838 0

Ми у соцмережах:

У село біля Рівного направлять гроші з програми Зеленського, бо гарна народжуваність

У селі Колоденка Рівненського району хочуть збудувати дитячий садок. Він буде розрахований на 80 місць, а за умови стабільного фінансування і відсутності форсмажорних ситуацій — буде готовий у 2022 році.

 За словами першого заступника голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна, дошкільних закладів у селі немає, а необхідність в них існує:

- Щороку кількість тамтешних жителів збільшується. Нині там проживає 383 дитини віком від 3 до 6 років, а в середньому народжується 87 немовлят. Керівництво громади вже підготувало проєктну документацію і зробило ряд заходів, а це є однією з умов включення цього проекту в президентську програму "Велике будівництво" 2022 року. Також громада забезпечує співфінансування у розмірі 10%, що є позитивним показником. 

Сергій Подолін

Перший заступник голови ОДА зазначив, що у 2017 році це питання вже піднімали і вартість будівництва оцінили у 41,7 млн гривень.

- На сьогоднішній день проєктна документація коригується. Очікується зростання кошторисної вартості, але я думаю, що ДФРР держави і програма президента достойно профінансують об'єкт у наступному році, - додав Сергій Подолін.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також