У селі на Поліссі згоріло 5 тонн сіна (ФОТО)

538 0

Ми у соцмережах:

У селі на Поліссі згоріло 5 тонн сіна (ФОТО)

Зате ніхто не постраждав.

Учора горіло в селі Чемерне на Сарненщині. У одному з обійсть по вулиці Піщаній спалахнула господарська будівля. На місце виїхали чергові рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни та бійці місцевої пожежної команди села Тутовичі.

 - Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку, 5 тонн грубих кормів (сіна), покрівлю та перекриття цегляної господарчої будівлі, а ще - покрівлю та перекриття дерев'яної господарської будівлі. Жертв та постраждалих немає. Причина та збитки встановлюються. До ліквідації було залучено дві автоцистерни та сім рятувальників, - повідомили у ГУ ДСНС у Рівненській області.

Загалом за минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували п'ять пожеж та п'ять раз надавали допомогу населенню. Зокрема, у селі Дроздинь Сарненського району вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку.

У селі Маща Рівненського району Малолюбашанської ТГ по вул. Центральній згоріли 1,5 тонни сіна.

Поблизу міста Сарни загорілася суха трава та чагарники на землях запасу міської ради площею 0,2 га.

А сьогодні на світанку у селі Новомильськ Здолбунівської була пожежа у приватному господарстві: вогнем знищено речі домашнього вжитку, покрівлю та пошкоджено перекриття господарської будівлі. Врятовано поряд розташований житловий будинок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також