У селі на Рівненщині сталась масова бійка

40083 0

Ми у соцмережах:

У селі на Рівненщині сталась масова бійка

На Березнівщині днями сталася масова бійка - місцеві жителі скаржаться, що молодики з сусіднього села "скакали битися" до дівчат та дітей.

Обурений пост опублікували у Інстаграм-спільноті села Голубне. За словами авторів повідомлення, хуліганами є жителі села Білка, цитує селян Рівне медіа. 

- Хочу висвітлити нетипову проблему нашого села -"дружні сусіди". Цей пост присвячується всім тим вчорашнім х"роям, які завітали в Голубне із славнозвісного села Білка і вчинили масову нерівну бійку. Чому нерівну - бо битися скакали до дівчат та дітей шкільного віку. На захист були змушені вийти мами, аби захистити своїх дітей. Так-от, що я вам хочу сказати, панове, ви уже дістали і на цей раз остаточно. В країні війна, нас захищає цвіт нації, хлопці сплять в окопах, мерзнуть, втрачають своє здоров'я і багато хто - життя - за те, щоб ми могли жити в мирній країні. Як ви думаєте, ви заслужили на цей захист? Ні, ви не заслужили. А бити дівчат вас батьки навчили? - йдеться у повідомленні.

Речниця Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька повідомила РВ, що мешканці села Голубне у поліцію зі скаргами на хуліганів не зверталися, але за результатами моніторингу соцмереж виявлене повідомлення правоохоронці зареєстрували, отож проводитимуть перевірку обставин бійки. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також