У селі Рівне та у Харкові росіяни завдали удари артилерією та авіабомбами по рятувальниках, які гасили пожежі (ВІДЕО)

287 0

Ми у соцмережах:

Артем Рєпін

У професійне свято рятувальників росіяни завдали по них ударів — артилерією та авіабомбами, повідомив міністр Ігор Клименко.

Сьогодні під час гасіння пожежі у селі Рівне Покровського району, що на Донеччині, російські окупанти здійснили прицільний артилерійський обстріл по рятувальниках. Один з осколків поцілив у Артема Рєпіна, командира відділення 83 державної пожежно-рятувальної частини 9 державного пожежно-рятувального загону, головного майстер-сержанта служби цивільного захисту. Вогнеборця невідкладно доправили до лікарні, але попри всі зусилля медиків, надзвичайника врятувати не вдалося.
Артем був вірним присязі до останнього подиху. Загинув, рятуючи життя інших.

Росіяни знову вдарили авіабомбами і по Харкову. Наразі відомо про чотирьох рятувальників, які дістали поранення — у момент атаки вони гасили пожежу в лісосмузі. Троє працівників перебувають у важкому стані.

«Зараз потерпілим надається уся необхідна допомога, бажаю якнайшвидшого одужання кожному. Жорстокості росіян немає меж, сьогодні ми вчергове у цьому переконались. За кожен удар, за кожне понівечене життя буде відповідь», — наголосив міністр. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також