У Шакирзяна – новий радник

374 0

Ми у соцмережах:

У Шакирзяна – новий радник

Секретар міської ради Віктор Шакирзян взяв у радники підполковника запасу Миколу Соболюка.

Він відповідатиме за питання взаємодії з військовими частинами, вивчає їхні звернення щодо забезпечення товарно-матеріальними цінностями та інші питання, які є актуальними для захисників.

Микола навчався у Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у Львові з 2010 по 2014 роки за напрямком підготовки – «Військове управління (Сухопутні війська)» та спеціальністю - Управління діями механізованих підрозділів.

Після закінчення вищого військового навчального закладу отримав первинне офіцерське звання - «лейтенант». Згодом, він був призначений на посаду командира механізованого взводу 17 Отбр оперативного командування «Схід».

Після початку антитерористичної операції, Микола разом з побратимами виконував бойові завдання у місті Іловайськ. Тоді їх роті вдалося отримати контроль над більшою частиною міста, але вони потрапили в оточення. Під час виходу з Іловайська Микола отримав поранення, а після чого потрапив в полон.

У полоні він перебував довгих 4 місяці, 120 днів. На щастя, під час обміну «всіх на усіх» в ніч з 26 на 27 грудня 2014 року Микола повернувся на Батьківщину.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також