У шести населених пунктах Рівненщини – тимчасово не буде газу

524 0

Ми у соцмережах:

У шести населених пунктах Рівненщини – тимчасово не буде газу

23 липня фахівці Рівненської філії «Газмережі» проведуть технічне обслуговування багатоповерхових будинків у Рівному, Костополі, Квасилові та Плоскому.

Відтак тимчасово припинять газопостачання:
у Рівному – по вулицях Богоявленська, 2 та Буковинська, 14;
у Костополі – по вулиці Степанська, 18;
у Квасилові – по вулиці Молодіжна, 38;
у Плоскому – по вулиці Містечко, 1.
Відновлять газопостачання відразу після проведення робіт та за умови надання доступу до газових приладів у кожній квартирі.

23 липня  з 8.00 по 17.00 год буде тимчасово припинено газопостачання до осель 80 споживачів природного газу у с. Хрінники. Причина – ліквідація витоку газу на розподільчому газопроводі низького тиску D57 мм, який виявили під час комплексно-приладового обстеження фахівці Демидівської дільниці Рівненської філії «Газмережі».

23 липня з 9:00 години працівники Березнівської дільниці Рівненської філії «Газмережі» проведуть ремонтні роботи на газопроводі середнього тиску у м. Березне. У зв’язку з цим буде припинено газопостачання до 5 комунально побутових об’єктів та 60 житлових будинків по вулицях Андріївська та М. Буховича. Відновлення газопостачання на комунально-побутових об’єктах планується з 14.00 23 липня, а у житлових будинках – за умови доступу до газового обладнання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також