У шістьох чоловіків патрульні виявили речовини, схожі на наркотики

1268 0

Ми у соцмережах:

У шістьох чоловіків патрульні виявили речовини, схожі на наркотики

За вчорашню денну зміну рівненські патрульні виявили у 6 чоловіків речовини, схожі на наркотичні.

На автомобільній дорозі Київ-Чоп поблизу села Вересневе патрульні спільно з інспектором ювенальної служби зупинили  ВАЗ. 41-річний водій мав ознаки наркотичного сп'яніння. Поліцейські запропонували водію пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння в медичному закладі, на що він відмовився. А під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили речовину зеленого кольору та таблетки, зовні схожі на наркотичні. На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп'яніння).

Другий випадок трапився на вулиці Степана Бандери. В 37-річного чоловіка інспектори виявили два поліетиленових пакети з речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну.

Ще чотирьох громадян затримали на вулиці Будівельників. В 39-річного чоловіка виявили згорток з речовиною зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну. У 25-, 26- та 30-річних рівнян виявили поліетиленові пакети з речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну.

У всіх випадках на місця викликали слідчо-оперативні групи, а виявлене вилучили для проведення експертизи, повідомила патрульна поліція Рівненщини у Телеграмі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також