У школах – тільки медичні маски

1502 0

Ми у соцмережах:

У  школах – тільки медичні маски

У школах Франції заборонили використовувати саморобні захисні маски

 У Франції підвищили вимоги до носіння захисних масок у школах під час пандемії коронавірусу. Так, заборонили використовувати саморобні маски, повідомляє Укрінформ.

Згідно із санітарним протоколом для діяльності шкіл, учні та персонал цих установ повинні використовувати засоби, призначені для медичного (або хірургічного) застосування першої категорії захисту.

Одноразові маски такого рівня, які необхідно міняти кожні чотири години, забезпечують до 98% затримки крапель мокроти, які виділяє у повітря людина.

Використання саморобних масок або засобів промислового виробництва, що не призначені для медичного застосування, віднині у школах заборонено.

Також дозволено застосування багаторазових масок з тканини першої категорії з можливістю прання 5-50 разів і рівнем захисту 90%.

Уряд Франції поки що утримується від введення третього етапу загальнонаціонального карантину, натомість у країні діє низка обмежувальних заходів та заборон.

Закрито заклади громадського харчування, великі торговельні центри, спортзали, басейни. Існують обмеження на публічні зібрання та перетин кордону. Натомість функціонують школи, ліцеї та коледжі.

По всій території країни введено комендантську годину з 18.00 до 6.00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також