У школу привезли пухнастого ведмедя, про якого мріяла школярка

1615 0

Ми у соцмережах:

У школу привезли пухнастого ведмедя, про якого мріяла школярка

У Рокитнівському районі рятувальники нагородили грамотою та подарунком ученицю 7-го класу Дроздинської загальноосвітньої школи Крестину Жуковську, яка врятувала 9-річну дівчинку, що провалилася під кригу.

14 січня цього року учениця 7-Б класу Крестина Жуковська  врятувала з-під криги 9-річну Лілію на місцевому ставку села Дроздинь Рокитнівського району. Коли Лілія опинилася по груди у крижаній воді, смілива школярка не розгубилася.  Вона бережно підійшла до ополонки, лягла на лід і, повзучи, подала Лілі руку. Дівчинка сильно ризикувала життям, про те, все ж наважилася на порятунок подруги. Перемагаючи страх, учениця обережно витягнула малолітню подругу на берег, потому завела її до найближчої хати, де Лілю обігріли та згодом сповістили її батьків про те,що сталось. 

- Рятувальники відзначили сміливу дівчинку грамотою та привезли їй у школу великого та пухнастого  ведмедя. Саме таку іграшку школярка дуже мріяла отримати, і тепер вона здійснилась, - повідомив "РВ" Дмитро Мельник, керівник прес-служби ГУ ДСНС в Рівненській області.  

Про мрію школярки рятувальника розповіли її вчителі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також