У Рівному - як у Швейцарії

1186 0

Ми у соцмережах:

У Рівному - як у Швейцарії

Мешканців Швейцарії зобов'язали носити захисні маски в громадському транспорті, це ж стосується і пасажирських авіаперевезень. Про це інформує Укрінформ з посиланням на SWI.

 

 З вчорашнього дня пасажири всіх поїздів, трамваїв, автобусів, канатних підйомників і водного транспорту зобов'язані носити захисні маски, - йдеться в повідомленні.

 

 

 

  Швейцарські міжнародні авіалінії також заявили, що зобов'язують своїх пасажирів перебувати в масках під час польотів. Авіакомпанія донедавна лише рекомендувала масковий режим протягом усього польоту, втім, пасажири були змушені носити маски тільки при посадці й висадці.

 

 

 

   Крім того, кожен, хто прибуває до Швейцарії з країн "високого ризику", повинен проходити обов'язковий карантин тривалістю десять днів. Опубліковано перелік з 29 таких країн (у тому числі США і РФ), який постійно оновлюватимуть. Україну нині віднесено до країн з меншим ризиком.

 

 За останніми даними, у Швейцарії підтверджено 32315 випадків  захворювання на COVID-19, у т. ч. 1965 - летальних;  29300 осіб одужали.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також