У сім’ї автомеханіка народився Лексус

2015 0

Ми у соцмережах:

У сім’ї автомеханіка народився Лексус

Дружина власника автомайстерні з Брістоля днями подарувала своєму чоловікові Лексус. Тим часом у сім’ї вже є Мерседес і Хонда. При цьому тридцятирічний Едріан Томпсон зовсім не багач, а багатодітний батько. Едріан схиблений на автомобілях і дає своїм дітям автомобільні імена.

Юний Лексус з’явився на світ у пологовому будинку Саутмід. Малюк зростом 48 см важить 3 кг 300 г і схожий на батька. Щасливий містер Томпсон пообіцяв подарувати сину на повноліття автомобіль знаменитої марки. Старша дочка Томпсона, Мерседес, одержала своє ім’я на честь першого автомобіля батька, темно-сірого «Мерседеса-190», від їзди на якому у нього залишилися найприємніші спогади. Зараз дівчинці п’ять років. Інша дочка, Хонда, народилася два роки тому. Її назвали на честь автомобілів, на яких спеціалізується автомайстерня містера Томпсона.

Перед народженням третьої дитини подружжя перебрало практично всі існуючі марки автомобілів, включаючи «Шкоду» і «Porsche», але вирішили зупинитися на японській марці, оскільки вона співзвучна імені Алекс, яке дуже подобається місіс Томпсон. У бесіді з журналістами місцевої газети містер Томпсон заявив, що дає своїм дітям автомобільні імена не тільки через любов до машин, але й для того, щоб виділити їх серед інших людей зі звичайними іменами.

«Навколо сотні Дейвів, Пітерів і Гаррі, також як Кейт, Джейн і Мері, а моїх дітей ніхто ніколи не переплутає, крім того, їх будуть запам’ятовувати», — сказав щасливий татусь. У той же час на пропозицію назвати ще одного майбутнього нащадка Остіном або Мартіном (на честь Астон-Мартін), глава сімейства Томпсонів відповів відмовою. «Це занадто банально», — пояснив він.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також