У соцмережах висміяли росіянина на космічній станції (ВІДЕО)

1090 0

Ми у соцмережах:

У соцмережах висміяли росіянина на космічній станції (ВІДЕО)

Космонавт із Росії Олег Артем'єв, який зараз перебуває на борту Міжнародної космічної станції, привітав співвітчизників з днем пам'яті царської сім'ї.

Фрагмент його звернення з'явився в мережі.

Так, за спиною Артем'єва можна побачити прапори РФ, безліч ікон, портрет першої людини в космосі — Юрія Гагаріна на тлі прапора СРСР, радянські червоні зірки, а також прапори терористичних ЛНР і ДНР.

Космонавт, який зараз має займатися наукою на борту Міжнародної космічної станції, вирішив нагадати росіянам про духовне:

«З нами на борту знаходиться ікона небесної покровительки вашого міста – святої великомучениці Катерини, яку, я сподіваюся, після повернення на Землю ми разом з моїм екіпажем вручимо в руки тому, хто доручив мені таку місію, – митрополиту Євгенію. А через нього – і всім єкатеринбуржцям. Свята Катерина – це прекрасний піднесений символ уральської столиці. Під її покровом Єкатеринбург став містом добрих, освічених, енергійних і талановитих людей, що динамічно розвивається. Божої допомоги всім нам, з прийдешніми святами і до швидкої зустрічі», – сказав він.

Чоловік також привітав росіян з днем пам'яті царської сім'ї. Але глядачі зауважили, що Артем'єв робить це на фоні радянської символіки, тобто країни, яка і вбила царську сім'ю. Крім того, більшість глядачів задаються питанням «Для чого на космічній станції стільки ікон?» та «Як вони взагалі пронесли у космос стільки зайвого вантажу?».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також