У списках майже усі – Полюховичі: як голосували у рівненських Серниках

3397 0

Ми у соцмережах:

У списках майже усі – Полюховичі: як голосували у рівненських Серниках

У селі Серники Зарічненського району на Рівненщині більшість жителів носять прізвище Полюхович. За підрахунком місцевих, тут таких 80-90%. Крім Полюховичів, у списку виборців, однофамільці є і в бюлетенях.

На дільниці в селі Серники зранку більшість виборців – старшого віку. Молодь тут чекають після обіду. Не усі виборці розібралися із новою системою голосування, тож членкиня ДВК Віра Полюхович розповідає Суспільному, як це зробити.

На цій дільниці 1366 виборців. Сподіваються на явку не менше 50%.

Полюховичі та решта жителів Серників цьогоріч мають 4 бюлетені: обирають голову ОТГ, депутатів Зарічненської селищної ради, Вараської районної та обласної рад.

"Полюховичів у нас до депутатів Зарічненської селищної ради 16 по списку. Всі Полюховичі. Більшість i сернинчан", – додає Тетяна Полюхович.

Повних співпадінь імені та прізвища немає. У списках розбираються за роком народження, однофамільців розрізняють за вулицями, – каже житель с. Серники Іван Полюхович.

Складніше, ніж знайти в списку виборців потрібного Полюховича, а в бюлетені розібратися із Полюховичами-кандидатами, на думку членів дільничної виборчої комісії, буде порахувати голоси. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також