У суддів - новосілля і новий -"старий" керівник

2709 1

Ми у соцмережах:

У суддів  - новосілля і новий -

Головою Рівненського апеляційного суду став Олег Полюхович.

Апеляційни суд Рівненської області тепер є Рівненським апеляційним судом. З вулиці Шкільної у Рівному судді перебралисьу нове приміщення, що на вулиці Драгоманова, 9. Саме та і відбулись збори суддів. Таємним голосуванням  обрано голову Рівненського апеляційного суду, а також обговорено низку актуальних питань судочинства. Головою Рівненського апеляційного суду строком на три роки обрано Олега Полюховича.

Указом президента України № 297/2018 від 28 вересня суддів Апеляційного суду Рівненської області переведено на роботу на посадах суддів Рівненського апеляційного суду. . 

Збори суддів розпочав виконуючий обов’язки голови Рівненського апеляційного суду Володимир Іващук, який має найбільший стаж роботи на посаді судді. Він привітав суддів із зарахуванням до штату Рівненського апеляційного суду і запропонував перейти до обговорення питань порядку денного.

Дякую за вкотре висловлену довіру і підтримку, — звернувся до присутніх Олег Полюхович. — У колективі багато гідних людей, які б могли обійняти посаду голови суду. Я докладатиму максимум зусиль, аби не тільки бути кваліфікованим суддею і здійснювати судочинство, а й вживати заходів для покращення умов праці.

Визначили судді дату початку роботи Рівненського апеляційного суду — 3 жовтня.  Обговорили на зборах питання утворення судових палат і їх склад, спеціалізацію суддів з розгляду справ про адміністративні правопорушення, обрали суддів, уповноважених на здійснення кримінального провадження щодо неповнолітніх, визначилися з основним складом постійних колегій суддів та резервних суддів, а також обговорили актуальні питання автоматизованого розподілу судових справ. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також