У суді хоче довести, що "Рівнеобленерго" приватизували незаконно

2245 0

Ми у соцмережах:

представник позивачки  - Віталій Мельничук.

У Рівненському міському суді розпочали розгляд позову про скасування низки рішень міського голови Рівного, які призвели до приватизації підприємства "Рівнеобленерго". Позивачем є жителька села Кустин Людмила Мельничук.

Її представник у справі Віталій Мельничук розповів, що йдеться про зміни до статуту тоді ще державного підприємства "Рівнеобленерго", прийняті міським головою у 1998-му році, повідомляє Рівне Суспільне.

– Не передачу утворював, а реєстрував лише статути. Які вони щоразу переписували і таким чином відволікали момент, аби захопити цю комунальну власність у незаконне користування, я саме так вважаю, що незаконне. А це енергетична система, це національна безпека,розповів представник позивача Віталій Мельничук.
 
Відповідачами у цій справі є Рівненська міська рада, ПрАТ "Рівнеобленерго" та Міністерство енергетики. Представники останнього до суду не з’явилися. Представниця "Рівнеобленерго" Інна Корецька повідомила, що вона подала відозву на позовну заяву. Більш детальні коментарі давати не стала.
 
 
– Уся інформація буде надана у ході судового засідання,сказала представниця "Рівнеобленерго" Інна Корецька.
 
Суддя Ігор Ковальов переніс розгляд справи на 27 вересня через клопотання представника позивачки.
 
Нагадаємо, що згідно даних, розміщених у відкритих джерелах, кінцевими бенефіціарними власниками ПрАТ "Рівнеобленерго", станом на 29 липня, є п’ятеро осіб. Троє з них громадяни Латвії, двоє – Німеччини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також