У суді - новий спікер

1472 0

Ми у соцмережах:

У суді - новий спікер

Суддею-спікером Рівненського апеляційного суду став суддя з багаторічним суддівським та викладацьким досвідом

Відтепер суддя-спікер Володимир Іващук висвітлюватиме офіційну позицію суду щодо прийнятих рішень під час розгляду кримінальних проваджень та адміністративних матеріалів, змін, які відбуваються у кримінальному й кримінальному процесуальному судочинстві, надаватиме коментарі та інтерв’ю, налагоджуватиме співпрацю з журналістами місцевих та всеукраїнських ЗМІ, громадськими об’єднаннями й активістами. Таке рішення прийнято під час зборів суддів, які відбулися сьогодні в Рівненському апеляційному суді.
 
Володимир Іващук — суддя з 30-річним суддівським стажем, у суді апеляційної інстанції він здійснює судочинство 21 рік поспіль. Крім того, Володимир Ярославович — викладач Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України. Суддям місцевих судів він розповідає про «Конституційно-правові засади здійснення правосуддя у кримінальному провадженні», а також про «Провадження у суді апеляційної інстанції».
 
До цього суддею-спікером Рівненського апеляційного суду був Сергій Єремейчук, який став переможцем конкурсу до Верховного Суду і здійснює судочинство в Касаційному кримінальному суді.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також