У Сумах чоловік знайшов своє кохання в притулку для бездомних

2100 0

Ми у соцмережах:

У Сумах чоловік знайшов своє кохання в притулку для бездомних

Історія подружжя з Сум — 39-річного Сергія та 20-річної Марії — розпочалася неординарно.

 Як повідомляє «Суспільне», пара зустрілася в будинку для безпритульних, закохалася й розпочала спільне життя. 

Нині Сергій та Марія Резніченко розпочали нове життя – чоловік влаштувався на роботу, знайшов житло. У 12-метрову кімнату гуртожитку вони переїхали з притулку для бездомних.

«Я з начальником на роботі поговорив, я на металоприйомці працював, він дав мені грошей, я знайшов, зняв кімнату і забрав Машу», - розповідає Сергій.

Фото: Суспільне

Чому опинився у притулку - згадувати не хоче. Додає: так склалося життя. Уперше в будинок для бездомних потрапив у 2014-му.

«У мене знайомий поліцейський був. Він сказав: щоб ти по місту не бомжував – поїдеш до притулку. Я прожив там чотири роки, потім поїхав у Харків на заробітки, приїхав звідти, знов не склалося, друзі, туди-сюди, все витратив, знов до притулку пішов», - згадує Сергій.

В один із «заїздів» до притулку побачив там Марійку. 18-річна дівчина кілька місяців перебувала у закладі. Говорить, що посварилася з рідними і йти було нікуди.

Як пара Сергій та Марія живуть майже рік. До війни жінка працювала прибиральницею в магазині, у березні роботу втратила. Тож родину нині утримує Сергій. Наречену, говорить чоловік, полюбляє балувати солоденьким, сам зізнається – має пристрасть до читання і вже створив вдома невеличку бібліотеку.

Розписатися молоді вирішили в сумській «Романтиці». У шлюбному залі – соціальні працівники з притулку, друзі та рідні молодих. Усі прийшли привітати новостворену родину.

«Для нас це перемога. Для нашої команди, для нашого закладу. Я не сумніваюся, що в них все вийде. І ми будемо підтримувати їх й надалі», - зазначила соціальна працівниця закладу Тамара Рак.

Фото: Суспільне

У притулку сподіваються, що невдовзі виникне ще одна сім’я – Романа та Марини. Говорять, що у планах таке навесні.

А Сергій та Марія вже мають плани на майбутнє – це поїздка на море. Чоловік зізнається – ані він, ані Марія ніколи там не були. Тож, додає – поїдуть. Як тільки закінчиться війна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також