У Сумах рівняни довели, що вони найвправніші лижники

1194 0

Ми у соцмережах:

У Сумах рівняни довели, що вони найвправніші лижники

На лижній базі "Динамо" у Сумах відбулися змагання з лижного кросу. У заході взяли участь 75 співробітників підрозділів поліції охорони з усіх куточків України. Рівняни повернулись додому з перемогою.

Змагання проведені Департаментом поліції охорони вперше. Незважаючи на 12-градусний мороз, усіх учасників переповнювали радісні емоції та жага до перемоги. Учасники з південних областей зізнавались, що вперше у житті стали на лижі, але це не завадило їм отримати максимум задоволення від гонки.

 Професійні спортсмени участі у змаганнях не брали, тому всі лижники-поліцейські були у рівних умовах. У таких змаганнях головне - не перемога, а участь.Поліцейським охорони - учасникам лижних змагань цього дня вдалося у неофіційній обстановці поспілкуватися з українськими біатлоністками, учасницями Національної збірної команди України та чемпіонками Олімпійських ігор у Сочі в 2014 році сестрами Вітою та Валентиною Семеренко. 

За результатами змагань у командній першості 1 місце – в Управління поліції охорони в Рівненській області, 2 місце – в Управління поліції охорони в Тернопільській області, а 3 місце – в управління поліції охорони в Львівській області. В особистій першості у віковій категорії до 25 років 1 місце виборов  Сергій Дубінчук з УПО в Рівненській області. У віковій категорії 25 - 35 років 3 місце виборов Олександр Журун, УПО в Рівненській області, у віковій категорії  понад 35 років - 1 місце здобув Олександр Терещук з УПО в Рівненській області. У естафетній гонці 1 місце посіла також команда УПО в Рівненській області, обігнавши УПО в Львівській області та УПО в Тернопільській області. 

Управління поліції охорони в Сумській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також