У Тараканові перекинулась вантажівка з гліцерином

1499 0

Ми у соцмережах:

У Тараканові перекинулась вантажівка з гліцерином

Сьогодні о 01:43 ночі на спецлінію "101" надійшло повідомлення про ДТП за участю вантажного автомобіля Mерседес у с.Тараканів Дубенського району.

Світлина від Головне управління ДСНС у Рівненській області.

Вантажівка, яка транспортувала з Польщі до Харкова майже  27 м.куб технічного гліцерину,  перекинулася. Був пошкоджений відсік і стався виток гліцерина, орієнтовно 10 м.куб. Гліцерин - не є небезпечною речовиною, використовується для добавок в мило та в інші парфумерні засоби.

Світлина від Головне управління ДСНС у Рівненській області.

Рятувальники відлючили електроживлення від акумулятора та змили в'язку суміш гліцирину з узбіччя автодороги. Постраждалих та травмованих не має. На місце події було направлено бригаду Дубенського РЕМу, яка знеструмила електроопори, що була пошкоджена під час ДТП. Увесь час на місці пригоди чергувала патрульна поліція. Причину ДТП встановлює поліція. До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та п'ятеро рятувальників.

Речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко повідомила Суспільному, що водій не врахував дорожньої обстановки та не вибрав безпечної швидкості, що і призвело до перекидання. Він пошкодив 8,5 метрів відбійника та 10 метрів паркану. За вчинення ДТП на нього склали протокол, посвідчення водія вилучили та видали тимчасовий дозвіл.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також