У Тайкурах племінник побив дядька, а той розповів поліції про «хобі» свого кривдника

3228 0

Ми у соцмережах:

У Тайкурах племінник побив дядька, а той розповів поліції про «хобі» свого кривдника

У село Тайкури дільничні приїхали розібратися у конфлікті між дядьком та племінником. Розглядаючи адмінправопорушення, поліцейські виявили ще й кримінальний проступок.

21 жовтня до Рівненського районного відділення поліції надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя про те, що за місцем проживання його 20-річний племінник побив заявника.

Дільничні офіцери поліції, які обслуговують Корнинську сільську об’єднану територіальну громаду прибули на місце події, однак заявник повідомив, що конфлікт із родичем вичерпано. Проте розповів поліцейським про незаконне «хоббі» свого племінника.

Отримавши дозвіл на огляд господарства, у одному із нежитлових приміщень дільничні виявили вісім рослин конопель, які 20-річний житель села Тайкури дбайливо вирощував у горщиках та сушив.

Окрім цього, молодик добровільно видав працівникам поліції картоні коробки та пакет із висушеними та подрібненими аналогічними рослинами. Пояснив, що вирощував для власного споживання.

Дізнавачі Рівненського районного відділення розпочали досудове розслідуванн. Усе вилучене відправлено для проведення експертизи, яка встановить факт належності рослин до наркотичних засобів і загальну масу зокрема.

Відповідно до санкції статті за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту молодикові загрожує відповідальність у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, нагадує відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також