У театрі ляльок покажуть музичну виставу для дорослих

517 0

Ми у соцмережах:

У театрі ляльок покажуть музичну виставу для дорослих

Прем'єра музичної вистави "Хлопчик із скрипкою в грудях" відбудеться у Рівному на сцені театру ляльок. Вона присвячена геніальному композитору й музиканту Володимиру Івасюку та його батькові. Постановка – для дорослої аудиторії.

Дата прем'єри: субота, 27 квітня. Вартість квитків на цей показ буде дещо вищою від традиційної ціни і становитиме 200 гривень. Старт продажу – з 1 квітня.

Над ідеєю нової постановки думали майже рік, долучена вся трупа театру, йдуть репетиції і робота над декораціями. Автором та режисером є Заслужений артист України Станіслав Лозовський.

В основі вистави – біографічна повість "Монолог перед обличчям сина", її автором є батько Володимира Івасюка – Михайло. Він – український письменник, літературознавець, фольклорист, педагог, громадський та культурний діяч, відбував ув'язнення в гулагівських бараках.

- "Хлопчик із скрипкою в грудях" – історія про те, як батько виховує сина, яким бачить його, як це впливає на життя родини і що це означає для українців. Постановча група зібрала чимало матеріалу, слухали історії від сестер композитора. Багато чого увійде в виставу, - повідомив голова Рівненської облради Андрій Карауш. 

Вистава розрахована не на дитячу публіку, а передовсім на старшокласників та дорослого глядача. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також