У театрі покажуть рівнянам «Холодну м'яту» і підуть на канікули

317 0

Ми у соцмережах:

У театрі покажуть рівнянам «Холодну м'яту» і підуть на канікули

Рівненський облмуздрамтеатр готується йти на канікули, відігравши понад дві сотні вистав за сезон 2023/24 і здебільшого – з аншлагами. На 14 липня запланований останній показ, його проведуть друзі рівненських театралів – Малий театр з Києва. Вони привезуть постановку за творами Григора Тютюнника "Холодна м'ята".

Директор – художній керівник Малого театру Дмитро Весельський є режисером крайньої прем’єри рівнян, вистави-полювання "Повернення". Що ж до "Холодної м'яти", то це душевна розмова про прості, але такі важливі для кожного речі: стосунки між людьми, пошуки самих себе, кохання, дружбу, невиразний смуток та великі радощі. У виставі звучить музика гурту "Один в каное". Квитки тут та у касі театру.

Цей сезон для рівненського театру приніс як і радісні моменти, так і трагічну звістку. Із приємного – чотирикратна перемога у Фестивалі-премії "ГРА" з постановкою "Зерносховище", яскраві прем'єри "Інтерв’ю з Богом", "Повернення", "П’ять пісень Полісся", "Скрудж. Різдвяна історія" (вистава зараз – у лонг-листі фестивалю "ГРА"), відкриття сцени "Під дахом". Крім того, з виставою "Павук" театр переміг на фестивалі у Миколаєві. Із планів – організація театрального фестивалю "Скрудж Фест", запланованого на грудень цього року.

Частина колективу театру боронить Україну в лавах Сил оборони, це Олег Ягелюк, Ігор Маркевич, Микола Андреюк та Михайло Кликов. І великою втратою у січні 2024 стала загибель на фронті актора Володимира Федінчука


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також