У торговця наркотиками з Вараша вилучили зброю та бурштин

1016 0

Ми у соцмережах:

У торговця наркотиками з Вараша вилучили зброю та бурштин

Обшук у 42-річного чоловіка провели п’ятого квітня працівники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими Рівненського районного управління поліції.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного збуту наркотичних речовин, відповідно до ухвали суду у квартирі 42-річного чоловіка поліцейські виявили два пістолети із ознаками переробки, револьвер, 73 набої різного калібру, частина з яких бойові, а частина перероблені на бойові, та понад кілограм каміння бурштину-сирцю. Крім того, виявлено та вилучено пристрої для вживання психотропних речовин, фрагменти фольги та трубки з нашаруваннями порошкоподібної речовини.
За фактами незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами, незаконного зберігання бурштину відносно 42-річного зловмисника зареєстровано ще два кримінальні провадження. Усе вилучене слідчі направили для проведення відповідних експертиз.
Поліція Рівненщини повідомила: чоловік раніше не судимий, втім, потрапляв у поле зору поліцейських за порушення правил дорожнього руху. Він пояснив, що зброю йому потрібна для власної самооборони, бо в країні триває воєнний час, а бурштин зберігав для себе. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також