У ТОВ «Агрохолдинг Зоря» подякували учасникам бойових дій

521 0

Ми у соцмережах:

У ТОВ «Агрохолдинг Зоря» подякували учасникам бойових дій

Майже 200 учасників бойових дій напередодні Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України отримали подарунки від ТОВ «Агрохолдинг Зоря», що в Рівненському районі. Щорічно аграрне підприємство, яке орендує землі у семи сільських радах, не залишає поза увагою тих, кому завдячуємо за мирне небо над головою. Не став винятком і цей рік. Зважаючи на карантинні обмеження, що діють у зв’язку із COVID-19, учасників антитерористичної операції вітали невеликими групами.

У кожного з цих людей своя історія, свій біль і своє пережите минуле. Про нього здебільшого не хочуть говорити, ним не діляться і не афішують. Всі вони разом, і кожен зокрема, зробили неоціненний внесок для нашого мирного сьогодення.

— «Агрохолдинг Зоря» пишається захисниками, які працюють на нашому підприємстві, які живуть на території об’єднаних громад, які довірили для обробітку нам свою землю. Вони гідно виконали свій громадянський обов’язок, захищаючи кордони нашої України. Ми щиро їм вдячні, вони — справжні герої, — говорить заступник директора ТОВ «Агрохолдинг Зоря» Анатолій Наумець.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також