У ТОВ «Агрохолдинг Зоря» розпочали збирання ріпаку

612 0

Ми у соцмережах:

У ТОВ «Агрохолдинг Зоря» розпочали збирання ріпаку

У сучасних умовах ріпак є другою за важливістю олійною культурою у світі, поступаючись лише сої. Особливої популярності набула в останні роки.

У ТОВ «Агрохолдинг Зоря» ріпак також займає одне із чільних місць серед культур, що висівають у господарстві. Озимий ріпак тут займає площі понад тисячу гектарів. Збирання врожаю розпочали на території Городоцької ОТГ. На даний час зібрали ріпак на площі понад 420 гектарів. Цьогоріч середня врожайність культури — 4 тонни з гектара.

За сприятливих погодних умов зберемо ріпак до першого серпня, — розповідає головний агроном агрохолдингу Сергій Прокопов. — До жнивної компанії у нас в компанії ретельно готуються, тому сучасні комбайни, перевантажувач, автомашини, великогабаритний транспорт — все на місці. Пальним забезпечені, люди працюють із повною віддачею, урожай справно відвозять на елеватор. Ріпак на цій площі вже завершуємо обмолочувати...

Ріпак озимий — дуже високоінтенсивна культура, яка за максимальних вкладень демонструє найбільшу віддачу. У ТОВ «Агрохолдинг Зоря» віддають перевагу гібридним сортам, які вже позитивно зарекомендували себе у попередні роки — зокрема, таким як Треззор, Атора, Даріо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також