У трьох чоловіків патрульні вилучили речовини, схожі на наркотики

704 0

Ми у соцмережах:

У трьох чоловіків патрульні вилучили речовини, схожі на наркотики

У всіх випадках на місця викликали слідчо-оперативні групи, а вилучене - відправили на експертизи.

Перший випадок трапився вчора, близько 1-ї години ночі, на вулиці Гайдамацькій у Рівному. В рюкзаку 32-річного чоловіка інспектори виявили пакет з речовиною зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну.
Ще один інцидент стався близько 4-ї години ночі на автомобільній дорозі М-06 Київ — Чоп. Поблизу села Городище патрульні зупинили Mercedes, який їхав з технічною несправністю. 32-річний водій мав ознаки наркотичного сп'яніння. Поліцейські запропонували водію пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння в медичному закладі. Він погодився. А під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили в автомобілі поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну.
Третя ситуація трапилась  вулиці Романа Шухевича вчора, близько 6-ї години ранку. Увагу поліцейських роти тактико-оперативного реагування привернув громадянин, який пришвидшився, коли побачив патрульне авто та різко змінив напрямок руху. 31-річний чоловік помітно нервував. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили в пачці від цигарок поліетиленовий пакет з невідомою кристалічною речовиною бурого кольору, зовні схожою на наркотичну, а також пристрій, ймовірно, для її вживання, повідомляє патрульна поліція Рівненщини..


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також