У трьох ДТП постраждали мотоциклісти та велосипедист

1515 0

Ми у соцмережах:

У трьох ДТП постраждали мотоциклісти та велосипедист

Автопригоди сталися п’ятого серпня у Дубровицькому районі та у Рівному.

Близько 16:20 між селами Рудня і Висоцьк 27-річний водій мотоцикла «Viper», житель села Бродець, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та впав із транспортного засобу.

Водія госпіталізували до місцевої лікарні, де у нього діагностували закриту тупу травму живота, розрив печінки, травми й інші забої тіла. Після проведеного оперативного втручання його життю загрози немає. За зовнішніми ознаками чоловік був тверезим, однак у нього відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Також автопригода сталася близько 20-ї години у Рівному на вулиці Євгена Коновальця. Поліцейські встановили, що водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», 28-річний рівнянин, здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з мотоциклом «Kawasaki» під керуванням 16-річного жителя обласного центру, який рухався в зустрічному напрямку.

 

Мотоцикліста із травмами голови, осадненнями обличчя, рук та ніг госпіталізували до лікарні. Водій авто за результатами освідування був тверезий, кермувальник мотоцикла за зовнішніми ознаками — теж.

Крім того, 48-річна рівнянка, керуючи автомобілем «Hyundai» на вулиці Чернишова у Рівному наїхала на 9-річного велосипедиста, який раптово виїхав на проїзну частину поза межами пішохідного переходу.

Дитину доставили до лікарні. Водійка за результатами освідування була тверезою..

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження.

І хоча обидва мотоциклісти перебували за кермом у шоломах, поліцейські наголошують водіям на суворому дотриманні правил дорожнього руху, зокрема швидкісного режиму.

Батькам малолітніх дітей працівники поліції вкотре нагадують, що рух велосипедом на проїзній частині дозволяється особам, які досягнули 14-річного віку!

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також