У трьох громадах Рівненщини курчат рахуватимуть восени

787 0

Ми у соцмережах:

У трьох громадах Рівненщини курчат рахуватимуть восени

У рамках проекту LocalAgroWoman4Community, у трьох громадах Рівненщини приємні зустрічі і неймовірна «милота». Фахівці Благодійного фонд "Рокада" Рівне займалися організацією експерименту та супроводжували його у Смизькій громаді. І стали символічними «опікунами» цієї милоти

-  По 35 родин громади та 35 внутрішньо-переміщених родин отримають курчат для вирощування та догляду.  На нашу інформаційну зустріч прийшли, в більшості, родини внутрішньо переміщених осіб. Вони активно залучені до того, що відбувається громаді: прибирають територію в рамках суботників, засівають квіти, саджають дерева, сіють городину, а тепер ще й курчаток будуть вирощувати .  Найцікавіше, що саме тут бажаючих було більше, ніж самих курчат. Але люди надзвичайно дружні і знайшли уже рішення як долучитися всім бажаючим. Ну, а курчат рахуватимуть по осені.  Тиждень тому учасниці проєкту отримали корми, інвентар. Cьогодні зареєстровані родини отримали по 20 курчаток, ветпрепарати для їх випоювання та додаткові вітамінні домішки. Це прекрасний приклад якісної інтеграції людей, які опинилися у складних життєвих обставинах у звичне побутове середовище, - повідомляє Благодійний фонд "Рокада" Рівне. Підтримуємо працю, бажання стійкості та ініціативність громад в рамках проекту LocalAgroWoman4Community, який реалізує Асоціація жінок України "ДІЯ" - Рівне за фінансової підтримки Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund. Наш проєкт реалізується за сприяння UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні. 

Благодійний фонд «Рокада» був заснований у 2003 році та є виконавчим партнером Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні. БФ реалізовує проекти соціальної допомоги та інтеграції біженців і шукачів притулку в Україні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також