У трьох громадах Рівненщини прощалися із захисниками

686 0

Ми у соцмережах:

У трьох громадах Рівненщини прощалися із захисниками

До Небесного легіону доєдналися троє мужніх Героїв: Олександр Юрцунь й Ігор Булига з Дубенщини та сарненець Станіслав Корінець, - повідомили у Рівненській ОВА.

Бокіймівська ТГ - у скорботі. У громаді провели у вічність Олександра Юрцуня. Захисник народився 4 березня 1987 року, проживав у селі Бокійма. Від початку повномасштабного вторгнення став на захист рідної землі, доєднався до 57-го окремого батальйону ТрО. Солдат Збройних Сил України на службі обіймав посаду водія протитанкового взводу роти вогневої підтримки. Воїн загинув 3 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Поховали Героя в рідному селі.
 
У Козинській громаді відділи шану Ігорю Булизі. Воїн народився в 1970 році. Проживав у Козині.
Військовослужбовець Збройних Сил України помер 4 квітня 2024 року. Віддати шану захиснику України, воїну прийшли жителі Козина та навколишніх сіл, близькі, родина, друзі, представники влади. Поховали Героя в рідному селі.
 
На Сарненщині провели в останню дорогу Станіслава Корінця. Він проживав у місті Сарни. У березні 2024 року був призваний за мобілізацією для проходження базової загальновійськової підготовки. Під час служби здоров'я Станіслава різко погіршилося. На жаль, внаслідок гострої серцевої недостатності захисник помер. У Героя залишились батьки, сестри та троє синів.
 
Щирі співчуття рідним і близьким.
Вічна та світла пам’ять мужнім воїнам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також