У центрі Рівного буде сучасна і комфортна автостоянка

2218 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного буде сучасна і комфортна автостоянка

Міський департамент інфраструктури та благоустрою розробляє різні варіанти того, як збільшити кількість паркомісць у Рівному. Зокрема, й у центральній частині міста. При цьому береться до уваги й те, що потрібно створити належні умови для паркування.

Загалом в уже визначеному переліку — 32 локації на 945 паркомісць. Зокрема, й автостоянка на вулиці 16 Липня, що навпроти діагностичного центру. Після того, як муніципальна варта почала штрафувати водіїв за незаконне паркування на цій вулиці, ця автостоянка стала доволі популярною. Щоправда, деякий час ця поки що безкоштовна автостоянка, розташована на земельній ділянці, що належить місту, не працюватиме. Бо тут буде ремонт.

Руслан Гудима, начальник департаменту інфраструктури та благоустрою, пояснив, що потрібно зробити, щоб власникам автомобілів було комфортно на стоянці:

- Тут немає належних умов, немає твердого покриття, розмітки, досить вузький заїзд. Крім того, через опади парковку часто затоплює водою. Тож логічно, в першу чергу, виконати роботи з відведення води, а тоді — всі наступні.

 На стоянці після ремонту також буде освітлення, камери відеонагляду, а ще - окремі місця для пільгових категорій.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також