У центрі Рівного була бійка: пролилась кров трьох людей (ВІДЕО)

3446 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного була бійка: пролилась кров трьох людей (ВІДЕО)

Учора, 24 червня, о 23:55 до поліції надійшло повідомлення медиків, що працівники «швидкої» надавали допомогу трьом чоловікам із ножовими пораненнями.

Інцидент стався на вулиці Соборній. Попередньо відомо, що бійка відбулася під час конфлікту, який раптово виник між  вісьмома чоловіками. Під час сутички та шарпанини один із них дістав ніж, яким завдав удари молодикам.

26-річного рівнянина із проникаючим пораненням грудної клітки госпіталізували. Крім того, у 21-річного жителя села Малинськ діагностували колото-ножове поранення руки, а у його 26-річного односельця — колото-ножове поранення ноги: медичну допомогу їм надали на місці події.

За отриманими орієнтуваннями патрульні поліцейські оперативно розшукали трьох рівнян, які можуть бути причетними до інциденту.

Слідчі Рівненського райуправління поліції розпочали досудове розслідування. З місця події поліцейські вилучили докази, які мають значення у справі. Слідчі дії тривають. Поліцейські встановлюють усі обставини події та інших учасників зокрема, повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області. 

У Телеграмі так відреагували на цю бійку:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також