У центрі Рівного молодик просить купити поїсти і дати роботу

17858 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного молодик просить купити поїсти і дати роботу

Біля торгового центру в місті молодик просить у перехожих купити йому продуктів. Каже, що не цурається ніякої роботи, але її просто немає. Навіть номер свій дає і просить людей дзвонити, якщо їм треба виконати якусь роботу.

 Про це пишуть користувачі соцмереж в спільноті «Твоє Рівне».

«Але сьогодні близько 10:00 біля «Злати Плази» я стояв хв 10 чекаючи відкриття торгового центру, - розповів дописувач під ніком @baphomet1204. - Підійшов хлопчина, на вигляд низенький, худорлявий років 20 і неочікованно для мене перепросив і вихованно звернувся з проханням дати не гроші, не сигарет, а просто дати щось поїсти. Пояснив все тим, що сирота і не може знайти роботу... Показував якийсь документ як доказ. Я різне бачив, але щоб людина просила нагодувати неї хоч шматом хліба , бо голодна... Чесно кажучи - це навіть мене розчулило, і хоча в кишені було тільки 100 грн (не брав з собою більше бо не планував нічого купувати), довелося піти з цим молодиком у Сільпо і хоч щось купити на ті гроші.

Ми скупились, і я вже хотів іти собі у своїх справах, як той хлопець наполегливо став просити мене записати його номер мобільного... Цитую: «Запишіть, буль ласка, мій номер, я допоможу вам всім чим зможу, може буде якась робота, я робитиму усе що скажете»

Справа така, що я і не знаю, чим йому ще допомогти, яку роботу надати. ТОМУ ПРОШУ НЕБАЙДУЖИХ допомогти хлопчині хто чим може, їжою, кровом чи знайти якусь роботу». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також