У центрі Рівного підпалили автомобіль з агітаційними плакатами

1577 1

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного підпалили автомобіль з агітаційними плакатами

У Рівному підпалили автомобіль, який був обклеєний агітаційними плакатами напередодні парламентських виборів. Вогнем знищено моторний відсік та пошкоджено салон автомобіля.

19 липня о 02 год. 55 хв. в м. Рівне по вул. Петлюри, 1, виникло загорання легкового автомобіля, обклеєного агітаційними матеріалами кандидата в народні депутати від "Свободи" Олега Осуховського.

О 3 год. 10 хв. підрозділами ДСНС пожежу було ліквідовано. Жертв та постраждалих не має. Вогнем знищено моторний відсік та пошкоджено салон автомобіля. До гасіння від ДСНС залучалося 9 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Поліція Рівненщини повідомила, що «Ford Courier» належить 66-річному жителю села Дерев’яне Рівненського району. Втім, на автомобілі були розміщені наклейки з логотипом однієї з політичних сил та кандидата в народні депутати, а в салоні знаходилися листівки політичного спрямування. З місця події правоохоронці вилучили пластмасову каністру із залишками паливно-мастильних матеріалів і факел, яким було занесено вогонь.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини події та осіб, причетних до злочину.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також