У центрі Рівного співатиме відома поетеса та бард

1039 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного співатиме відома поетеса та бард

На зустріч з талановитою авторкою віршів та пісень Лідією Гольонко запрошує Бібліотека на Лебединці.

Рівненська обласна бібліотека та обласна організація Національної спілки пиьсменників України запрошують усіх любителів поезії та поціновувачів авторської пісні на творчу зустріч з Лідією Гольонко.  Початок заплановано о 13 годині 17 серпня на літній терасі бібліотеки - у рамках проєкту «Кава з письменником».
 
Лідія Гольонко, поетеса і бард, член Національної спілки письменників України, лауреат премії ім. Валер’яна Поліщука. лауреат приватної літературної премії «Рівненський акцент», переможець конкурсу «Краща книга Рівненщини», учасниця фестивалю сучасної пісні «Червона рута», та трьох фестивалів авторської пісні та співаної поезії «Оберіг», член українського клубу авторської пісні та співаної поезії.
 
  -  Про пісенну творчість Лідії Гольонко знято короткометражний документальний кінофільм, а її пісня «Не молились козаченьки» звучить у документальному кінофільмі «Собор».  З під її пера вийшли збірки поезій «Поріг», «Сім нот любові і печалі», поема «Легенда про бурштин» та пізнавальні і розвиваючі книжечки для наймолодших читачів «Строката хата» і «Веселі миші».  Вірші Лідії Гольонко дуже мелодійні. Тож не дивно, що чимало її поезій покладено на музику.  Ви матимете нагоду послухати чудові вірші та авторські пісні у виконанні Лідії Микитівни, ближче познайомитися з мисткинею, поспілкуватися у невимушеній творчій атмосфері, - повідомили у Рівненській обласній науковій бібліотеці, що знаходиться у центрі Рівного на вул. Олександра Борисенка, 6
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також