У Туреччині ексдепутат міськради Харкова зарізав своїх дітей

22253 0

Ми у соцмережах:

У Туреччині ексдепутат міськради Харкова зарізав своїх дітей

У турецькому місті Аланія колишній депутат міськради Харкова Олексій Навроцький 21 травня зарізав двох своїх дітей. Жертвами стали 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик.

Про це повідомляє видання Newsroom, посилаючись на інформацію місцевих пабликів та власних джерел. НП сталася у суботу, 21 травня, близько 08:30 ранку. Жінка кричала, що її чоловік зарізав її дітей ножем і просила допомоги у мешканців району. Сусіди, почувши її крики, повідомили про це на 112. Після цього на місце події прибула велика кількість поліції та медичних бригад, повідомляє Оbozrevatel.

Медики, котрі прибули на виклик, констатували смерть дітей. Підозрюваного затримали.

За словами жінки, їхня родина приїхала з України та винаймали квартиру. Вона зі своєю свекрухою жила внизу, а чоловік жив нагорі з дітьми. Чоловік намагався вбити і її, але жінка втекла і замкнулася в кімнаті.

За даними видання, йдеться про Олексія Навроцького. З 2009 до 2014 року він працював в апараті Верховної Ради помічником народного депутата. Двічі був обраний депутатом Харківської районної ради, а у 2015 році пройшов до Харківської міської ради. До початку широкомасштабної війни Навроцький обіймав посаду проректора з наукової роботи ХНУ ім. Каразіна. З березня перебував у відпустці "за власний рахунок".

Хто такий Навроцький? Він є проректором з науково-педагогічної роботи Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна. Він закінчив цей вищий навчальний заклад за спеціальністю "банківська справа" у 2006-му. Про це повідомляє громадський рух "Чесно".

Ексдепутат народився 31 серпня 1984 року у Харкові. Після закінчення університету ім. Каразіна працював там аспірантом, а потім захистив кандидатську дисертацію та став доцентом кафедри міжнародного права, згодом – кафедри економіки та менеджменту. 

З 2009 до 2014 року працював в Апараті Верховної Ради України на посаді помічника-консультанта народного депутата. У 2012-2013 роках був консультантом з питань медичної реформи Міжнародного благодійного фонду "Фонд економічних реформ в Україні", керував національним проектом "Вчасна допомога" у Державному агентстві з інвестицій та управління національними проектами України.

У 2006 та 2010 роках Олексія Навроцького обирали депутатом Харківської районної ради Харківщини п'ятого та шостого скликань.

У листопаді 2015 року він був обраний депутатом Харківської міської ради сьомого скликання. Навроцький обіймав посаду заступника голови постійної комісії з питань забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод та законних інтересів громадян.

Рух "Чесно" пише, що ексдепутат – безпартійний, проте раніше був пов'язаний з "Партією регіонів" та "Відродження".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також