У вантажівку рівнянина влетів позашляховик зі столиці

1565 0

Ми у соцмережах:

У вантажівку рівнянина влетів позашляховик зі столиці

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько 3:30 ночі на 129 км автошляху Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиці у Житомирському районі.

Попередньо, водій автомобіля Lexus, 38-річний киянин, який їхав у напрямку Рівного, допустив зіткнення з вантажним автомобілем Mercedes-Benz під керуванням 29-річного жителя Рівненщини, що рухався у попутному напрямку та почав виконувати маневр розвороту. Після зіткнення Lexus виїхав на узбіччя та зіткнувся з бетонними спорудами.

Відділ комунікації поліції Житомирської області повідомляє, що водій автомобіля Lexus та двоє його пасажирів, жителі Вінниччини віком 32 та 30 років , отримали травми та були доставлені до Житомирської обласної лікарні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами,  триває з’ясування всіх обставин події.

Водночас поліція звертається до водіїв: будьте уважними й обережними під час руху, особливо у нічний час або упродовж тривалого перебування за кермом. Пам’ятайте, що втома – один з чинників ризику потрапляння у ДТП. Відтак, відчувши потяг до сну, втому, погіршення самопочуття – зупиніться у безпечному місці та дозвольте собі короткий відпочинок, а за необхідності - зверніться по допомогу. Такі заходи допоможуть уберегти життя і здоров’я вам, вашим пасажирам й іншим учасникам дорожнього руху. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також