У Вараші чоловік викликав поліцію, коли його дружина побила сина

4672 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

До Вараського відділу поліції 15 серпня опівдні надійшло повідомлення від 52-річного місцевого жителя, який повідомив, що його дружина побила малолітнього сина.

45-річна мати повернулася із роботи вночі та взялася «з’ясовувати стосунки» зі своїм 13-річним сином. Під час сварки жінка завдала хлопцю тілесні ушкодження, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Про інцидент хлопчик повідомив батькові, який перебував у родичів в селі та одразу повернувся додому.

Зі слів 52-річного чоловіка, дружина перебувала у стані алкогольного сп’яніння і запевняла, що син усе вигадав.

Однак гематома на обличчі та численні подряпини на тілі дитини свідчили про протилежне. Батько разом із малолітнім сином звернулися за допомогою до медиків для проведення обстеження.

Як з’ясувалося, поліцейські знайомі із правопорушницею. Жінка вже притягувалась до адміністративної відповідальності за вчинення насильства у сім`ї та, відповідно до рішення суду, відбувала за скоєне громадські роботи.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень слідчими Вараського ВП розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), у рамках якого встановлюють усі обставини події.

За результатами висновків судово-медичної експертизи, яка визначить ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, вирішуватимуть питання про повідомлення матері про підозру.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також