У Вараші - два дні жалоби за Володимиром Коровкіним

1651 0

Ми у соцмережах:

У Вараші - два дні жалоби за Володимиром Коровкіним

15 жовтня на 91 році життя перестало битися серце авторитетної та шанованої, як у Вараші, так і в Україні, та без перебільшення легендарної людини - Коровкіна Володимира Олександровича. Відповідно до розпорядження міського голови Сергія Анощенка, 16-17 жовтня оголошено днями жалоби у Вараській міській територіальній громаді.

Володимир Олександрович народився 25 лютого 1930 року в селі Лужки Палехського району Іванівської області (Росія) в сім’ї селянина.

Доля дарувала Володимиру Олександровичу багате і цікаве життя, сповнене наполегливої праці, сміливих рішень і гарних справ. Приїхавши у далекому 1973 році на Полісся він очолив будівництво РАЕС, став її незмінним керівником на довгих 29 років. Під його керівництвом разом з атомним велетом будувалося місто, вводились в експлуатацію енергоблоки РАЕС. Біографія його життя та біографія нашого міста – нероздільні. Понад 50 років відданої праці в енергетичній галузі принесли йому великий авторитет і повагу не лише у нашому місті, але й в Україні та за її межами. Досягнення в роботі Володимира Олександровича неодноразово відзначалися державними та міжнародними нагородами.

Протягом шести скликань Рівненської обласної ради Володимир Олександрович представляв інтереси громади міста, а у 2006 році містяни довірили йому керівництво містом.

До останніх днів життя Володимир Олександрович трудився на благо людей, на благо України. Усім, хто мав нагоду працювати з цією людиною, імпонував його врівноважений характер, людяність, інтелігентність, професіоналізм, невичерпна енергія, почуття високої відповідальності.

Вараська міська рада поділяє важкий біль втрати і висловлює щире співчуття родині і близьким покійного. Світла пам'ять про Коровкіна Володимира Олександровича залишиться назавжди в серцях тих, хто його знав.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також