У Вараші нервова перехожа зізналась патрульним, що є наркоманкою, та показала, що несла у сумочці

5261 0

Ми у соцмережах:

У Вараші нервова перехожа зізналась патрульним, що є наркоманкою, та показала, що несла у сумочці

Під час патрулювання у мікрорайоні Перемоги в поле зору працівників сектору реагування патрульної поліції у дворі багатоповерхівок потрапила жінка, яка, побачивши правоохоронців, помітно занервувала.

Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у сумці 27-річної місцевої мешканки блістери, частково заповнені наркотичними засобами - таблетками «бупренорфіну» в загальній кількості десять штук та таблетку «метадону».

Жінка пояснила поліцейським, що є споживачем наркотичних засобів, і придбала їх та зберігала для власного споживання.

За фактом незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів розпочато кримінальне провадження. Вилучені засоби поліцейськими направлені до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема.

У ході досудового розслідування встановлюватимуться походження таблеток, які призначають у якості замісної терапії наркозалежним. Максимальне покарання передбачене санкцією статті — обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також